klart.se

Du är här: E-tjänster

E-tjänster 

Visste du att du kan göra en del av dina ärenden som gäller barnomsorg och skola vi e-tjänst: https://minasidor.norsjo.se/

blur-close-up-computer-keyboard-792199.jpg

Du kan logga på "Mina sidor",  där får du en samlad bild över våra digitala tjänster.  För att logga in behöver du ha ett BankID. 

Länk till mina sidor på Norsjö kommuns webbplats
 (länk, öppnas i nytt fönster)

I och med detta plockar vi bort de blanketter som ersättas med e-tjänster från blankettarkivet. Istället kommer du länkas vidare till e-tjänsten.
Om du inte har BankID och därför inte kan använda e-tjänsten, hittar du blanketter för utskrift på samma sida som e-tjänsten. Blanketten är utformad på samma sätt som e-tjänsten.

Användning av BankID

BankID är en e-legitimation som du använder för att styrka din identitet på internet.

Beställ BankID hos din bank. Du måste ha ett svenskt personnummer för att kunna beställa ett BankID. De olika bankerna ställer också andra krav som till exempel att du har nått en viss ålder och är folkbokförd i Sverige.
Exakt hur du beställer ett BankID skiljer sig åt mellan olika banker. En del banker kräver att du besöker bankkontoret och legitimerar dig med godkänd ID-handling. Hos andra banker kan du logga in på din internetbank och beställa ditt BankID direkt.

Läs om e-legitimationen BankID (länk, öppnas i nytt fönster)

Publicerad:  2020-08-10 06:00

Norsjö kommun

Växel: 0918-14 000
E-post: info@norsjo.se
Org.nr: 21 20 00 - 2858
Besöksadress

Kommunhuset
Storgatan 67
935 81, Norsjö
Öppettider

Måndag-torsdag: 08:00-16:00
Fredag: 08:00-15:00
Lunchstängt: 12.00-13.00
Synpunkter på hemsidan

Kontakta webbmaster
E-post: kommunikator@norsjo.se
Om webbplatsen